Polaroid Play 3D-Pen

Polaroid play 3D pen er en morsom og lett måte å lage egne 3D figurer eller modeller på. Du kan lage egne figurer eller laste ned appen Polaroid Play Trace for å finne forslag til ting du kan lage. Det følger også med en plate du kan legge oppå mobilen, som du kan tegne på, dersom du vil lage noe fra appen. Appen finnes i google play store og app store. 3D pennen vil også kunne bli brukt som lim på 3D print som er blitt ødelagt, siden både 3D pennen og printeren bruker samme type filament. 

Hvordan bruke:

1)Koble pennen til PC-en med USB kabelen som følger med, for å få strøm.

2) Trykk på power knappen for å slå den på, når lyset er rødt betyr det at pennen varmes opp.

3)Når lyset er blått betyr det at pennen er klar til bruk. Da må du sette inn en PLA filament, det er det du bruker for å tegne. Så trykker du på print knappen for å fylle pennen med filament.

4)Når pennen er fullt lastet er den klar til bruk.

5) Du kan øke eller senke hastigheten ved hjelp av hastighets knappene, det er totalt 8 hastighets innstillinger.

For å endre fargen, må du først holde inne power knappen i noen sekunder, til lyset på pennen begynner å blinke mellom rødt og blått. Filamentet vil begynne å løsne, fjern deretter filamentet, sett inn et nytt, trykk deretter på print knappen. pennen vil nå skrive ut restene av den første fargen før den begynner på den nye. Når den nye kommer ut trykker du på print knappen igjen og fjerner det som kom ut. Dette gjør vi for å være sikker på at det ikke er mer igjen av den gamle fargen. 

 

Det finnes uendelig mange ting du kan lage med en 3D Penn. Her er noen eksempler fra Polaroid3d

Lukk meny